DOGWALKER SUSAN
Training & Dagopvang

Gastenboek

Wij vinden het erg leuk wanneer u hier uw ervaringen plaatst. Leuk voor onze nieuwe gasten en leuk voor ons om nog eens terug te kijken op de leuke tijd die uw hond bij ons gehad heeft. Niet tevreden? Wij stellen het op prijs als u dit eerst persoonlijk met ons deelt om te zien hoe wij het goed voor u kunnen oplossen.

Het team van Dogwalker Susan

Gastenboek

Sophie Kingmans
30-07-20 12:11:45
Met een gerust hart heb ik Bess meegegeven naar Drenthe. Ze werd opgehaald en weer terug gebracht naar Noordwijk, wat een service! De foto’s die ze stuurde leken op een heerlijk zomerkamp: (rennen door de sloten en weilanden): mijn hond kun je niet gelukkiger maken. Susan en Judith : hartelijk bedankt voor de goede zorgen en zeker tot de volgende keer! Kus van Bess en Sophie
Dominique Deelstra
04-06-20 15:44:50
Met onze hond Nero volgen wij een puppy-curses bij Susan. Ze doet het echt geweldig!
Als we tegen problemen aanlopen heeft ze altijd goeie tips die ook echt helpen.
Nero is ook al een paar keer bij de dagopvang geweest, de ruimte voor de honden bij de boerderij is super mooi en ook veilig.
Susan en Judith.. bedankt !
Diane Driessen
12-05-20 14:31:37
Wij hebben begin dit jaar onze hond (Sjors) achter gelaten bij deze mensen om te gaan wintersporten. Ze gaven zo vaak mogelijk feedback over hoe het ging met kleine Sjors en hoe hij omging met de andere hondjes, echt heel fijn! We waren heel blij om hem weer terug te zien en maken zeker nog een afspraak voor onze volgende vakantie!
oldrik verloop
22-03-20 14:56:19
Onze bijna tweejarige hond Wally is 2 weken bij het hondenhotel van Susan geweest. We dachten dat hij het fijn zou vinden om met andere honden te spelen en volop gebruik te maken van de ruimte die ze er hebben om te spelen met elkaar. Hij vond het fantastisch, denken we :) Niet alleen zorgt Susan goed voor de honden, haar aandacht en liefde voor haar logés merk je ook door de korte berichten en fotos die ze tijdens het verblijf stuurt. Bij terugkomst was Wally rustiger en luistert hij beter. Het is heel fijn om te weten dat onze hond in goede handen is tijdens onze vakantie. Veel dank Susan en team!


 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram